Coaching aan zee

beach-310047_640

Sinds kort bied ik ‘coaching aan zee’ in de kop van Noord-Holland in de buurt van St. Maartenszee
Waarom is het zo fijn aan zee?

Het uitzicht is nooit hetzelfde
De zee is altijd in beweging en er is altijd wat te zien en te horen. Een zwerm vogels, een hoge golf, badgasten in de branden, het geruis van de branding… Al die beweging is voor veel mensen erg aantrekkelijk.

Vrijheid
Het gevoel dat je krijgt als je aan het strand staat is voor de meeste mensen een gevoel van vrijheid. Je kunt oneindig ver kijken en je geest krijgt als het ware de ruimte om te denken. Op die manier kun je heerlijk wegdromen of je fantasie de vrije loop laten.

Rust
Hoewel in beweging, straalt de zee voor veel mensen ook een grote mate van rust uit. De oneindige watermassa die met de regelmaat van de klok het strand op spoelt, het rustgevende geluid van de golven in de branding… Een verblijf aan zee is dé manier om even bij te komen van de hectiek van alle dag.

Gezond
Een verblijf aan de zee is gezond. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het strand en de zee je gezondheid een boost geven. Zodra je het strand oploopt neemt je stress af en adem je frisse lucht.

Recent
Social Media
Testimonials
Jacqueline heeft mij geholpen toen ik na 18 jaar besloot uit het onderwijs te stappen als docent. Zij heeft mij door loopbaanbegeleiding zelfvertrouwen teruggegeven. Zij doet dit op een warme, ontspannen maar zeer effectieve manier. Ik denk met veel dankbaarheid terug aan deze fijne en leerzame periode. Bedankt!
Manja ter Meulen
]
Schrijf je in
Meld je aan voor de nieuwsbrief