Diensten

Teamcoaching

Als teamcoach help ik teams in hun professionele ontwikkeling. Vaak heeft ‘gedoe’ in teams te maken met communicatieproblemen, geen feedback durven geven of haperende zelfreflectie van individuele teamleiden. Ook hier geldt weer: Ik ben ok, jij bent ok. En als je vanuit deze basishouding als team kunt werken, of je ervan bewust bent, is er nooit zoveel aan de hand.

Burn-out Coaching

Het gaat om mensen
Mensen en ‘hun gedoe’ op de werkvloer (maar ook privé) of bij ontslag is de kern waar ik op inzoom. Ik doe dit in verschillende rollen als teamcoach, individueel coach maar ook als trainer.

Ik ben ok, jij bent ok
Mijn basis is altijd: Ik ben ok, jij bent ok! En als je dat tot diep in je wezen voelt, is er nooit zo veel aan de hand.

Geen standaard trajecten
De begeleiding die ik bied is niet standaard. Het is maatwerk en er wordt altijd samen met de klant – aan de hand van de vraag – een plan gemaakt dat ‘goed’ voelt.

Ik kan je ondersteunen bij:

Samenwerking met derden
Bij de outplacementrajecten die ik aanbied, werk ik samen met een specialist op het gebied van ‘LinkedIn’ en met een ‘Personal-branding’ deskundige.

Wandelcoaching

Afgelopen jaar ben ik begonnen met wandelcoaching en de eerste geluiden zijn erg positief! We wandelen in het Vondelpark, Rembrandtpark of op andere paden en lanen.

Eén van de grootste problemen in onze huidige tijd is dat we te veel in hun hoofd leven en daar niet altijd gelukkiger van worden. In tegendeel misschien wel. Wandelcoaching zet mensen letterlijk in beweging. Tijdens een wandeling voeren we op ontspannen wijze een coachgesprek. Stil zijn en gewoon de omgeving ervaren kan ook onderdeel zijn van wandelcoaching.

Bij wandelen hoef je niet direct te reageren op prikkels, eisen en verwachtingen. Je keert vanuit een meer beschouwende houding terug naar een eenvoudiger bestaan. Wandelen faciliteert daarmee een proces van zingeving en ‘zin beleving’. Het coachproces verloopt vaak gemakkelijker, zonder dat de coach of cliënt daar actief moeite voor hoeft te doen.

Wandelen op zich heeft al een helend effect. Daarnaast brengt het mensen in contact met hun lichaam.

Wandelcoaching is meer dan alleen regulier coachen terwijl je wandelt.

Workshops

Met regelmaat organiseer ik workshops voor mensen met stress- en of burnoutklachten en of andere geïnteresseerden.

Trainingen die ik verzorg zijn:

Workshops kunnen ook ‘in company’ en op maat gemaakt worden.

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en gebruiken van persoonlijke informatie om je de nieuwsbrief te versturen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en gebruiken van persoonlijke informatie om je de nieuwsbrief te versturen.